"La Maison du Quai"

Gîte-Golf-Geniet

Home
- Welkom - Beschikbaarheid / Tarief - Reserveren - Info - Route - Links
 
Gîte

    Golf

Geniet
      foto     foto     foto     foto

Locatie:
 3 Quai Lestourgie
 Argentat
 Corr
èze (Limousin)
 Frankrijk


Info:
henkschuller@gmail.com

Mob:06-33726267


vlag   vlag   vlag
 
Web design
HGS ©


 

Gîte

Inrichting:

De gîte heeft een gezellige woonkamer. Een grote oude schouw met daarin een houtkachel zorgt voor de echte oude sfeer uit vervlogen tijden. De typische eettafel, een staande schemerlamp en een oude kast doen mee om u een heerlijk relaxt gevoel te geven. Er is internet en een TV met o.a. Nederlandse zenders, een DVD speler en een radio ontbreken echter niet.  Via de balkondeuren komt men op het balkon.

Vanuit de woonkamer loopt men zo de kleine maar modern en goed geoutilleerde keuken binnen. Alle benodigde moderne apparatuur is aanwezig. Leuke bewaarde details zorgen toch voor een echte franse sfeer.

Tegenover de keuken is een nieuwe fris ingerichte badkamer met douche, toilet en wastafel.

Tussen keuken en badkamer is de deur die toegang geeft tot het gezellige achtertuintje. Typisch Frans, een heerlijke plek om buiten te eten, te barbecueën of dat tukje te doen. Of u loopt 's ochtends door het tuinhek, via een achterommetje, naar de bakker voor een vers croissantje.

Twee smaakvol ingerichte slaapkamers met een tweepersoonsbed vindt u op de bovenverdieping. Zo,n echte klassieke wastafel met koud en warm stromend water ontbreekt op geen van de slaapkamers. Op deze etage bevindt zich ook een toilet.

Beneden is een grote ruimte waar in de toekomst nog een slaapkamer komt met een bijbehorende badkamer. Deze tweepersoons kamer bevindt zich op het niveau van de kade. De gîte is fraai gelegen aan de rivier "De Dordogne"

 Zie voor meer: info